Despre LUG-Mureş

Bun venit pe site-ul LUG-Mureş , locul de adunare al iubitorilor de Linux, Android  şi software liber din Mureş şi nu numai. Pe acest site vom posta diverse anunţuri, ştiri şi se vor face anunturile legate de evenimentele LUG-Mureş.

Am creat si un grup Facebook unde va invităm să vă înscrieţi pe această pagină:

https://www.facebook.com/groups/lug.mures/

Ne puteti urmari si pe Twitter pe contul @lug_mures unde puteti fi la curent cu ultimele postari de pe acest site.

https://twitter.com/lug_mures

Avem şi un grup pe Google pe care îl găsiți la adresa

http://groups.google.com/group/lug-mures

Comunitatea LUG-Mureş este prezenta acum si pe Google Plus

https://plus.google.com/u/0/communities/106002293865691106890

6 thoughts on “Despre LUG-Mureş”

 1. Cu toate că nu e frumos din partea mea, dar îmi dau și eu cu părerea, ca un simplu muritor de râd: Software liber sună de-a pwla. De ce nu îi spuneți “Programe libere”? Care-i diferența dintre software și programe?
  Poate sunt puțin cam dur, dar chestia asta chiar mă zgârâie la urechi(ochi), și nu înțeleg de ce oamenii insistă să folosească expresia asta.
  O mică remarcă: ș ai tăi nu sunt corecți :) caută aranjamentul de tastatură fără sedile.
  …și o mică sugestie: organizează propriile liste de email. Se știe că lui Google nu prea îi pasă de liberatatea utilizatorilor săi (deși tot respectul meu pentru ei, pentru munca pe care o depun la dezvoltarea unor programe libere), și lista pe care tocmai am intrat nu permite utilizarea unei alte adrese de email, decât gmail. Asta nu e corect să forțezi pe cineva să se “îndoaie” sub sistemul tău. O listă serioasă permite oricui să intre pe ea/să posteze acolo, chiar dacă e serverul meu personal de email, sau dacă folosesc un serviciu mai obscur.

  Sper că nu e prea lung mesajul :)

 2. “Software” e un termen mai cuprinzător decât “programe” pentru că include atât programele, cât și sistemele de operare.

  Dacă vorbim de diacritice, eu mai degrabă aș pune accentul pe faptul că într-un scurt articol, în unele locuri apar diacriticele, iar în alte părți lipsesc – de exemplu LUG-Mureș.

  Ar fi și altele de ajustat d.p.d.v. al ortografiei, dar până una-alta mă bucur să-i găsesc pe linuxiștii mureșeni pe internet. Abia acum am aflat de grup. :D

 3. ce pacat ca numai azi am dat de pagina dumneavostra. Faceti oare si turoriale video? Va doresc mult mult succes si sa ne auzim de bine. Alexandru, din oradea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.