Debian: 6.0.7 a fost lansat

Proiectul Debian are placerea sa anunțe a șaptea actualizare pentru versiunea 6.0 a distribuției stabile Debian cu nume de cod squeeze . Această actualizare adaugă în principal corecțiile pentru probleme de securitate la versiunea stabilă, împreună cu câteva ajustări pentru probleme serioase. Recomandările de securitate au fost deja publicate separat si se va face referire la ele unde sunt disponibile.

Vă rugăm să rețineți faptul că această actualizare nu constituie o nouă versiune de Debian 6.0 , doar numai actualizează unele dintre pachetele incluse. Nu este nevoie de a arunca CD-urile sau DVD-urile initiale cu 6.0 , ci doar pentru a actualiza prin intermediul unui mirror up-to-date de Debian după o instalare, pentru a cauza un update la orice pachet invechit pentru a fi actualizat.

Cei care instalează frecvent actualizări de la security.debian.org nu va trebui să actualizați prea multe pachete și multe actualizări de la security.debian.org sunt incluse acum în această actualizare de CD/DVD.

Noile medii de instalare și imagini de CDuri și DVDuri ce conțin pachetele actualizate vor fi disponibile în curând, în locurile obișnuite.

Actualizarea la această versiune se face de obicei online cu apt modificand sources.list la una din mai multe mirroruri FTP/HTTP Debian.O listă completă cu siteurile de download alternative este disponibil la adresa:

List completa cu buguri rezolvate este in anunțul original
http://www.debian.org/News/2013/20130223

debian squeeze
Ooooh!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *